Dette huset har samme stil på innredning på kjøkken og to bad. Stilen er romslig og tidløs, med mørke halvmatte flater og rikelig med plass til oppbevaring.

Kjøkken

Et solid kjøkken med takhøyde og armslag går aldri av moten. Dette kjøkkenet rommer mye, da det er bygget helt til taket i et rom som har godt med takhøyde. Det er romslig rundt kjøkkenøya - som også benyttes til skuffer og skap, i tillegg til vask og sitteplass.
Skrog i kvistfri furu. Fronter og dører av valchromat. Alt er malt i fargen dempet sort, og har børstet gull-fargede grep. Kjøkkenet er også utstyrt med en Bora koketopp med nedtrekksvifte, levert av Bergro AS.

Hovedbad

Innredningen på hovedbadet består av et servantskap med fire store skuffer og plass til to servanter. Speilrammen og høyskapet er laget i samme materiale og finish som møblene. Badet har også et dobbelt høyskap med fire skuffer, som er montert på vegg. Alt malt i fargen dempet sort, og med grep i børstet gull-farge.

Toalettrom

Innredning i dempet sort kan kombineres med det meste. Her er et eksempel på kombinasjon med en kraftfull farge på vegg. Toalettrommet her har servantskap med to store skuffer, og samme grep som kjøkken og hovedbad.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål