La oss ta deg med på hele reisen, fra idé til ferdig innredning.

Planlegging Nytt Kjokken
1

Kartlegging

Det første trinnet i prosessen er å finne ut av hva du ønsker. Hvilke behov har du for funksjonalitet og hvilket stiluttrykk liker du? Vi tar mål av rommet, viser deg eksempler og snakker med deg om mulighetene, om ulike typer materialer og tilbehør.

Kartlegging Voldenivaldres
Valgfrihet Voldenivaldres Konsultasjon
Valgmuligheter Voldenivaldres
Prosjektering Tegning Voldenivaldres
2

Prosjektering og tegning

Neste steg er å visualisere ideene. Vi legger vekt på å ha gode tegninger klare på forhånd for å sikre felles forståelse av innredningen du ønsker deg. Ved å kunne se en 3D-tegning kan du føle deg sikrere på at vi bygger det slik du vil ha det.

3D Kjokkentegning Voldenivaldres
3D Tegninger Planlegging Voldenivaldres
3Dkjokken Voldenivaldres
Produksjon Mobelsnekker Voldenivaldres
3

Produksjon

Så setter vi saga i sving. Og vi begynner helt fra scratch. Vi velger de mest egnede materialene til formålet og lager hvert skrog og hver front fra bunnen av. Vi har alle en tett dialog under hele produkusjonsløpet, for å sikre at alle har felles forståelse av prosjektet og kundens ønsker.

Produksjon Sag Voldenivaldres
Produksjonen Stegforsteg
Voldenivaldres Moblesnekker Handlag
Klargjoring Voldenivaldres
4

Overflatebehandling og klargjøring

Når skrog og fronter er ferdig bygget, er det det tid for overflatebehandling. Vi pusser, behandler og maler alt hos oss. På dette stadiet er blikk for detaljer helt avgjørende for sluttresultatet. Innredningen får også skuffeskinner og hengsler montert her før det kjøres ut til montering hos kunden.

Pusse Overflatebehandling
Voldenivaldres Maleriet
Maling Voldenivaldres
Henrik Monterer Web
5

Montering

De ferdige varene kjøres ut og monteres i sitt endelige hjem. Her skjer de aller siste justeringene og tilpasningene. Dette er våre montører spesialister på, etter mange års erfaring med montering av plassbygde løsninger.

Skuffemontering Web
Montorer Voldenivaldres
Montering Ferdig

Se ferdige innredninger

eller ta kontakt med oss, hvis du lurer på noe.