I dette nybygde huset er det lite som er overlatt til tilfeldighetene. Valget falt på sort og eik. En elegant og tidløs kombinasjon.

Kjøkkenet

Dette er et stort, romslig og robust kjøkken i symmetrisk oppsett. Skrogene er bygget av kvistfri furu, malt i sort Musta. Kjøkkenfrontene er av 3-lags eik, behandlet med Osmo sort dekorvoks. Kjøkkeninnredning og veggpanel (fra Vyrk) er en perfekt match!

Klikk på bildene for å se mer. 

Kjøkkenøy

Denne er både lang og bred, med en masse oppbevaringsplass i form av skuffer og skap på begge sider. Et av skapene har uttrekkshylle for kjøkkenmaskin og de midterste skapene på utsiden har glassdører. Steinplate i 20 mm dekton med "waterfall" på sidene, med en BORA koketopp sentrert plassert.

Skap med glassdører

Sotet glass og innfrest ledlys - dette skaper en lun og eksklusiv stemning.

Underlimt vask

Vasken er sentrert og underlimt på steinplaten som er felt helt ut til vinduet.

Garderobeskap

Garderobeløsningen i gangen har samme fronter og finish som kjøkkenet. Dette oppleves godt for øyet når man trer inn i huset, da man kan se garderoben og kjøkkenet samtidig i det man kommer inn. Garderobeskapet går i ett med veggen og består av skap, skuffer, benk og speil. Det er også utstyrt med en egen luke for robotstøvsugeren i sokkel.

Baderom

På badet er innredningen også av eik og består av servantskap med matchende speil og innfrest ledlys, innfelt skap med nisje og innfrest ledlys på vegg, samt spiler av eik i taket. 

Hvitevarer levert av Bergro

Her er det montert en BORA koketopp på kjøkkenøy, samt innebygde hvitevarer fra Miele i høyskapene.

Hvitevarene er levert av Bergro AS. Valg av riktige hvitevarer utgjør ofte den lille store forskjellen.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål