Når det omtrent ikke er én rett vinkel å finne i hytta, kan det bli hodebry når innredningen må fornyes. Dette er vårt spesialfelt. Her har vi tilpasset innredningen i alle kriker og kroker på kjøkken, bad og soverom.

Kjøkken

Skrog og fronter er laget av kvistfri furu, malt i fargen bomull. Frontene har en tradisjonell profil og benkeplaten er 3mm tykk eik, behandlet med Osmo dekorvoks. 

I enden av den lange kjøkkenbenken har vi laget en benk med sitteplass og skuffer. Kjøkkenet har også høyskap med innebygde hvitevarer i praktisk høyde for håndtering. 

Bad

Badet er lite, men har allikevel godt med oppbevaringsplass og et rom for vaskemaskin med benkeplate av eik. Innredningen ellers er her, som på kjøkkenet av kvistfri furu, malt i fagen bomull. 

Soverom

Optimalt utnyttet plass, med skaprekke bygget fra vegg til vegg over sengen. Skap og seng har samme klassiske, landlige profil som innredningen i de øvrige rommene i hytta. Nattbordene har 3 cm eikeplate på topp og er, sammen med sengegavl, også bygget fra vegg til vegg - i et rom fullt av interessante vinkler. 

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål