Her har vi laget innredning til kjøkken, stue, entré, vaskerom og garderobe. Lyse elegante flater er gjengangeren i dette prosjektet.

Kjøkken

Lyst kjøkken med kjøkkenøy, der alle skuffefronter og dører er av eik som er behandlet med Osmo dekorvoks. Skrogene er laget av kvistfri furu som er malt i fargen bomull. Dette kjøkkenet har også praktiske løsninger for å oppbevare og skjule kjøkkenapparater, samtidig som de er lett tilgjengelige.

Entré

Garderobeskap som sklir godt i ett med resten av rommet. God lagringsplass med høyskap til taket og praktisk sittebenk med skuffer under. Skrog av kvistfri furu. Skapdører og skuffefronter av valchromat malt i fargen vanilje. Benkeplate av eik. 

Walk-in closet

Stort walk-in closet, med rikelig oppbevaringsplass bak skyvedører, skapdører og skuffer laget av valchromat som er malt i fargen vanilje. Skrogene er bygget av kvistfri furu. 

Stue

Stor seksjon med kombinert bokhylle og sittebenk ved vindu. Bygget fra vegg til vegg i stua. Skapdører og skrog av kvistfri furu og skuffefrontene av vachromat. Alt malt i fargen vanilje, med benkeplate av Osmobehandlet eik. 

Vaskerom

Praktisk vaskerom med mulighet til å veksle mellom stellebord og grovdusj. Skrog av kvistfri furu malt i bomull, fronter og skap er laget av valchromat og malt i en dus, lys blåfarge. Klikk på bildet for å se variasjonen mellom stellebord og grovdusj.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål