Hvem sier man trenger å ha et stort areal for å lage seg et herlig kjøkken?

Kjøkkenet

Dette er et kjøkken i et lite, 100 år gammelt hus som er totalrenovert. Plassen var ikke stor, men her er tilgjengelig areal utnyttet godt. De lange linjene og rene flatene skaper et elegant og ryddig uttrykk i det lille kjøkkenet. 

Skrogene er bygget av kvistfri furu, fronter og dører er av valchromat - alt malt i fargen Antikk grønn. Kran er fra Bianco og benkeplate fra Fibo. 

Klikk på bildene for å se mer.

Grep med kontrastfarge

Det er ofte ikke så mye som skal til for at et kjøkken skal skinne litt ekstra - kun noen få riktige valg. I dette tilfellet er det valgt grep på skuffer og skap i en gullfarge, som er i kontrast med fargen på kjøkkenet. Disse står også i stil med kran og detaljer i vaskekum.

Høyskapsvegg

Kjøkkenet er bygget i en vinkel, der kortsiden består av høyskap med innebygde hvitevarer fra Siemens levert av Bergro AS. 

Hvitevarer levert av Bergro AS

Alle hvitevarer, i dette tilfellet stekeovn, mikrobølgeovn, koketopp med benkeventilator og integrert oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Vi tilpasser for montering i tilfeller der kunden bestiller kjøkken fra oss og hvitevarer fra Bergro.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål