Et prosjekt med stor variasjon og spennende tilpasninger. I denne store hytta har vi levert innredning til alle rom. Hytta er bygget for å romme et helt eget matkonsept. 

Kjøkken

Selve "diamanten" i hytta er kjøkkenet. Og ja, dette glasskledde kjøkkenet med tidenes utsikt, blir faktisk kalt "diamanten" av både hytteeier selv og andre.

Alle fronter og skap er av helstav eik, som er behandlet med Osmo dekorvoks, fargen sort. Skrogene er laget av kvistfri furu og malt i sort. Benkeplaten er av stein.

 

Klikk på bildene for å se mer.

Flere på kjøkkenet

Sammen med kunde har vi utviklet et kjøkken som skal fungere godt selv når det er mange som skal lage mat samtidig. Matkonseptet kjøkkenet skal romme går ut på livsstilsendring. De besøkende skal inspireres og få kunnskap om matlaging og kosthold - dermed måtte vi tenke litt ekstra på flyt og trivsel da vi planla utformingen.

Her kutter man grønnsakene i godt dagslys med råflott natur bare centimeter fra kniven, uten å være i veien for sidemannen.

Hvitevarer fra Bergro

Alle hvitevarer er levert av Bergro AS. Det er produkter fra BORA og Siemens.

Soverom

Her er det mange soverom og hvert av disse er utstyrt med senger laget av helstav furu, beiset med Osmo, farge Fjell. Sengene har også skuffer til oppbevaring i bunn.

Bad

Hvert av soverommene har eget bad. Til disse har vi laget servantskap og speil med ramme i samme materiale og farge som innredningen. Materialet er kvistfri furu, beiset med Osmo, fargen Fjell. Steinplaten på topp er samme som på kjøkkenet.

Entré

Rett innenfor hovedinngangen har vi bygget en garderobe og sittebenk. Dette rommer høyskap, skuffer og hyller. Det er bygget i furu, med fronter av 3-lags furu. Alt beiset med Osmo, fargen Fjell.

Baldakin til lysekrone

Kunden har selv designet en dekorativ lysekrone av treski. Vi har laget lysbaldakinen, som består av eik, behandlet med Osmo, fargen sort, som frontene på kjøkkenet. 

Spisestue

Langs hele rommet er det benk med sitteplasser, med oppbevaringsplass under. Fronter på skuffene har samme utførelse som på kjøkkenet; helstav eik, behandlet med Osmo fargen sort. 

Vi har også laget en stor skjenk med vinklede hjørnehyller på ene enden. Denne har samme utførelse som innredningen på kjøkken og spisestue.

Bordet i spisestuen er også laget i 3 cm eik med ben av ticsveiset stål.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål