Fra vugge til vaskerom - og alt i mellom. Her er alle møbler og innredninger tilrettelagt for rom, trivsel og formål. 

Kjøkken

Kjøkkenet i huset er heltre fra skrog til benkeplate. Skrog, skapdører og skuffefronter er av kvistfri furu, malt i fargen Bomull. Benkelplatene er av 4 cm eik, behandlet med Osmo hvit. Ved vinduet i enden av kjøkkenet er det bygget en sittebenk med to skuffer under. Kjøkkenet har en romslig kjøkkenøy, og ellers godt med oppbevaringsplass i skuffer og høyskap, som går til tak. Fronter og dører har profilen vi kaller nr. 7. 

Hylla på veggen er laget av samme materiale og finish som benkene.

Klikk på bildene for å se mer.

Hvitevarer fra Bergro

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer levert av Bergro og består av produkter fra BORA og Bosch. 

Spisestue

Til spisestuen er det laget et bord som er 270 cm langt, med tilhørende sittebenk. Disse er laget av furu og beiset med Osmo hellegrå.

Entré

I entréen finnes skohylle, sittebenk med to skuffer, og høyskap med to store skuffer i bunnen. De to sistnevnte har skrog av malt furu i fargen Dempet sort og fronter av laminert eik, behandlet med Osmo hvit.

Soverom

På soverommet finnes to veggmonterte nattbord og en matchende vegghylle. Nattbordene har skrog av furu og fronter av valchromat malt i fargen Dempet sort. Nattbordsplaten er av 2 cm eik.

Walk in closet

Innenfor det ene soverommet er det bygget en større garderobeløsning med ulike oppbevaringsmuligheter.

Barnerom

På barnerommene finnes plassbygde garderobeskap, med fronter av solid valchromat. Barnesengene er av furu og har to store skuffer til oppbevaring i bunnen. All innredning på barnerommene har fargen Bomull.

Stuemøbler

I stua er det en plassbygd TV-benk, et høyt vitrineskap og ei stor vugge. Vugga er beiset med Osmo hellegrå, vitrineskapet er i fargen bomull og TV-benken har skrog malt i Dempet sort og benkeplate av eik behandlet med Osmo hvit. 

Vaskerom

Vaskeromsinnredningen har godt med oppbevaringsplass og en praktisk hylle med knagger og sortering av yttertøy for hele familien som bor her. Innredningen er laget av furu og valchromat, malt i fargen Dempet sort. 

Innbygde skap og kommode

I hallen finnes 3 innbygde skap. Disse går elegant i ett med veggene rundt, men rommer godt med oppbevaringsmulighet. Kommoden er av furu, med rå eik som benkeplate.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål