Solid og stilsikker innredning til flere rom i huset. Noen lyse, noen mørke. Det er faktisk mulig å kombinere ytterpunktene og samtidig beholde en helhetlig følelse.

Kjøkkenet

En hel vegg med høyskap frigjør en hel masse plass til benk og arbeidsområde. Dette kjøkkenet har en langstrakt kjøkkenbenk og en romslig kjøkkenøy med sitteplasser. Hvitevarene er elegante og integrert i interiøret, og fremhever kjøkkenets linjer og design. Alle skrog er laget av kvistfri furu, malt i fargen Dempet Sort. Benkeplater, samt skuffefronter og dører på kjøkkenøy er av eik og er behandlet med sort Osmo dekorvoks. 

Klikk på bildene for å se mer. 

Stue

I stua har vi bygget en spilevegg. Denne harmonerer med fargene på kjøkkenet, da man delvis ser kjøkkenet fra stua. 

Detalj i entré

I entreen har vi også bygget en spilevegg, tilsvarende den som er i stua. Her har kunden selv montert dekorative knagger. 

Vaskerom

Lyst vaskerom med skrog av kvistfri furu, med fronter og dører av valchromat. Alt malt i fargen Klassisk Hvit. Benkeplaten er av eik. Rikelig med oppbevaring og praktiske løsninger. Man skal ha det godt på vaskerommet også.

Garderobeskap på soverom

Garderobeskap 100% tilpasset rommet. Designet for å ta liten oppmerksomhet, men allikevel romme det viktigste. 

Oppbevaringsbenk

2. etg i dette huset har fått en lang benk med romslige skuffer i stua. En funksjonell benk som er minimalistisk i stilen, tar lite oppmerksomhet, samtidig som den matcher resten av innredningen i huset. 

Hvitevarer levert av Bergro

Her spiller hvitevarer og tilbehør på lag med innredningen og kundens behov for funksjonalitet. Hvitevarene er levert av Bergro AS. Valg av riktige hvitevarer utgjør ofte den lille store forskjellen.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål