Til denne hytta har vi levert kjøkken i en karakteristisk grønnfarge, som harmonerer godt med lun farge på veggpanelet i rommet. Innredning på soverom og bad har andre farger, men alle har til felles at de spiller på lag med fargen på panelet i rommet.

Kjøkken

Kjøkkenet består av en vid kjøkkenbenk, høyskap og en stor kjøkkenøy med sitteplass på enden. Kjøkkenøya er utstyrt med en diskret koketopp og rikelig med skuffer og skap for oppbevaring av kjøkkenutstyr. Alle skrog er av kvistfri furu og fronter av valchromat. Benkeplatene er 3 cm tykk eikeplate, behandlet med Osmo dekorvoks.

Soverom

Soverommene har innredning malt i en blåfargen Sophisticated Blue. Noe som harmonerer svært godt med gyldent panel. Skapdører og fronter er laget av tresorten ask, som har en livlig struktur. Gullknotter og grep er i fin kontast til blåfargen på innredningen. Noen av skapene er bygget inn i veggen, mens andre er en forlengelse av en vegg. 

Bad

Badene på denne hytta er malt i fargen Marrakech, som skaper en varm lun stemning. Det er to bad på denne hytta, som er utstyrt med hvert sitt servantskap med to store skuffer. Grep er i krommet sølvfarge.

Entré

I entréen bygget vi et stort og romslig garderobeskap. Også her, som på soverom og på badene, er frontene laget av den hardføre tresorten ask. Fargen er Sophisticated Blue og knottene har gullfarge. 

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål