I dette huset har vi laget innredning til alle rom. Dette gir en fullkommen helhetlig opplevelse, både praktisk og visuelt. 

Kjøkken

Kjøkkenet har skrog av kvistfri furu, malt i fargen dempet sort. Alle dører og skuffefronter er av eik behandlet med dekorvoks. Her har vi levert komplett løsning med hvitevarer og belysning fra Bergro AS.

Bad

Hovedbadet har en lun atmosfære, med skrog av kvistfri furu, malt i sort, og fronter av eik behandlet med Osmo dekorvoks. Over badekaret har vi utformet en stemningsfull "stjernehimmel" i taket. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og høyskap.

Lite toalettrom

På små toalettrom gjelder det å utnytte plass. Her har vi fin-tilpasset benk og hyller til servant og rom. Dette er laget av tykk eikeplate, behandlet med Osmo. Belysning levert av Bergro AS.

Soverom

Soverommet har egen stjernehimmel og elegante vegghengte nattbord av tykk eik. Dette soverommet har også fått et garderobeskap av kvistfri furu, malt i fargen bomull, med profilerte dører og benkeplate av eik.

Bokhylle

Stor bokhylle som går fra vegg til vegg i stue gir nesten følelsen av å ha et eget bibliotek hjemme. På midten av bokhylla er et glassmonter med belysning. Dette er laget av kvistfri furu, malt i fargen bomull, med profilerte dører. Benkeplaten er av eik, behandlet med Osmo.

Entré

Kombinert seksjon og sittebenk gir både oppbevaringsplass og atmosfære til entreen. Her med praktisk oppbevaring i skuffer i bunnen og vitrineskap med belysning på topp.

Vaskerom

På vaskerommet er skrogene av kvistfri furu. Fronter og skap er av valchromat. Alt er malt i fargen bomull. Plassering av vaskemaskin og tørketrommel er tilpasset behagelig høyde for håndtering. Benkeplaten av eik er behandlet med Osmo dekorvoks.

Stue

Stueseksjon med motorisert barskap. Denne er laget slik at hyllene senkes ned ved trykk på fjernkontroll. Skrog av kvistfri furu. Fronter og dører av eik, behandlet med Osmo dekorvoks. Klikk på bildet for å se variasjonen på hyllene.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål