Nytt hus og blanke ark..

I dette huset har vi laget innredning til alle rom. Dette gir en fullkommen helhetlig opplevelse, både praktisk og visuelt. 

Kjøkken

Dette heltre-kjøkkenet er laget av kvistfri furu, malt i fargen Bomull. Benkeplatene er eik behandlet med Osmo dekorvoks i fargen hvit matt. Her er rikelig med både oppbevaring og arbeidsplass, med en stor kjøkkenøy som har skap på ene siden og skuffer på den andre. Vitrineskapene har belysning og små praktiske skuffer i bunn. Fronter og dører har en enkel og fin profil, kalt "Beitostølen" her på huset. 

Klikk på bildene for å se mer.

Spisebord

I dette rommet passer det godt å ha et stort rundt spisebord. Bordplaten er 160cm i diameter og består av eik, tilsvarende benkeplatene på kjøkkenet. Bordet har ben av mørkt stål.

Entré

Kombinert seksjon og sittebenk gir både oppbevaringsplass og atmosfære til entreen. Her med praktisk oppbevaring i skuffer i bunnen og romslige skap som går til tak over. Garderoben har samme materialer og farger som på kjøkkenet. 

Hovedbad

Innredningen er laget av furu og valchromat, har to høyskap og seks store skuffer. Det er lite detaljer og ingen profiler. Det er ingen knotter eller grep men "Push to open"-funksjon på skuffer og skap. Looken er moderne og minimalistisk. 

Bad

I 2. etg. finnes også et bad. Her består innredningen også av furu og valchromat, malt i hvitt med sorte knotter.

Soverom

Innredningen på soverommet består av kommode med 6 skuffer og en vegg-til-vegg-benk med 10 skuffer. Materialene er furu og valchromat. Kommoden er malt i fargen Muskatnøtt og benken i dempet sort, med Osmo-behandlet eikeplate på topp. Dette er innredninger som har mye oppbevaringsplass uten at det går på bekostning av romfølelsen. 

Stueseksjon og kommode

Fra gulv til tak og vegg til vegg. Stueseksjonen har rikelig med hyller, plass til TV i midten og hele 8 skap i bunnen. Fargen heter kokos og er ton-i-ton med fargen på veggene. Dette gjør at innredningen føles som en del av selve rommet. Kommoden har fronter av 3-lags eik, behandlet med Osmo dekorvoks.

Garderobeskap

Plassbygd garderobeskap med dører av eik, behandlet med Osmo dekorvoks i fargen hvit matt. Skapene er også her bygget fra gulv til tak og fra vegg til vegg, og blir med dette en naturlig del av rommet.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål