I denne hytta harmonerer all innredning i hele hytta. Alt har samme utførelse og stil, med en variasjon mellom blått og grønt i fargene.

Kjøkken

Denne markante og dype blåfargen heter Sophisticated Blue. Alle skrog er laget av kvistfri furu, med fronter av valchromat. Skuffer og skap har grep med børstet gull-farge som utgjør en god kontrast mot det kalde. Benkeplaten er 2cm Silestone og hvitevarene er levert av Bergro As. 

Entré

I entreen har vi laget en garderobeløsning med to store skap som går til tak, samt åtte romslige skuffer. I midten er det laget en benk av eik. Fargen her er samme som på kjøkkenet - Sophisticated Blue.

Bad

Baderomsinnredningen byr også på oppbevaringsplass, med skuffer og høyskap. Skrogene er laget av kvistfri furu og fronter er av valchromat malt i en farge som heter Balance - en nydelig kombinasjon med skuffehåndtak i gullfarge. 

Soverom

Garderobeskap og nattbord. Skapene er bygget for å ta minst mulig plass av rommet, men samtidig romme mye. Innredningen på soverommet har samme farge og utførelse som badet som ligger vegg i vegg. Fargen heter Balance.

Har det dukket opp noe du lurer på? Smått eller stort; send oss dine spørsmål